Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Articole

Nunta este probabil evenimentul cel mai presãrat cu tradiţii şi obiceiuri. Şi deşi le ştiţi pe majoritatea dintre ele, este bine sã le cunoaşteţi şi semnificaţia. În general, tradiţiile şi obiceiurile se ţin doar într-o anumitã regiune, însã cele enumerate mai jos sunt universale.
Nunta este o zi plinã de emoţii, la care visãm încã din copilarie. Este adevarat cã fiecare din noi viseazã la acest eveniment în mod diferit, însã nunta are şi o serie de momente care în general trebuie respectate, ce ţin de obiceiuri şi tradiţii.
 În primul rând e bine de ştiut cã vârsta legalã pentru cãsãtorie este de 16 ani pentru femei, şi de cel puţin 18 ani pentru bãrbaţi.
Chiar dacã numele şi actele de cãsãtorie sunt fãcute la cununia civilã, o nuntã completã are loc dupã ce mirii primesc binecuvântarea datã de biserica unde sunt membrii.
Felul în care aratã invitaţiile de nuntã trebuie sã reflecte atât personalitatea ta şi a viitorului soţ, cât şi stilul nunţii voastre. Aşadar, în funcţie de tipul de nuntã, poţi alege: