Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Articole

Nunta este probabil evenimentul cel mai presãrat cu tradiÅ£ii ÅŸi obiceiuri. Åži deÅŸi le ÅŸtiÅ£i pe majoritatea dintre ele, este bine sã le cunoaÅŸteÅ£i ÅŸi semnificaÅ£ia. În general, tradiÅ£iile ÅŸi obiceiurile se Å£in doar într-o anumitã regiune, însã cele enumerate mai jos sunt universale.
Nunta este o zi plinã de emoÅ£ii, la care visãm încã din copilarie. Este adevarat cã fiecare din noi viseazã la acest eveniment în mod diferit, însã nunta are ÅŸi o serie de momente care în general trebuie respectate, ce Å£in de obiceiuri ÅŸi tradiÅ£ii.
 În primul rând e bine de ÅŸtiut cã vârsta legalã pentru cãsãtorie este de 16 ani pentru femei, ÅŸi de cel puÅ£in 18 ani pentru bãrbaÅ£i.
Chiar dacã numele ÅŸi actele de cãsãtorie sunt fãcute la cununia civilã, o nuntã completã are loc dupã ce mirii primesc binecuvântarea datã de biserica unde sunt membrii.
Felul în care aratã invitaÅ£iile de nuntã trebuie sã reflecte atât personalitatea ta ÅŸi a viitorului soÅ£, cât ÅŸi stilul nunÅ£ii voastre. AÅŸadar, în funcÅ£ie de tipul de nuntã, poÅ£i alege: