Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Coltul Miresei

Unul dintre cele mai importante evenimente, pentru cei mai mulÅ£i dintre noi, va avea loc, în curând, ÅŸi în viaÅ£a ta. Odată ce euforia cererii în căsătorie a început să se mai estompeze ÅŸi să te obisnuieÅŸti cu ideea, revii "cu picioarele pe pământ" ÅŸi începi să gândeÅŸti concret: cum îÅ£i vei organiza nunta?De acord: probabil că este una dintre cele mai plăcute sarcini de care te-ai ocupat vreodată, dar această nu înseamnă că nu poate fi stresantă până la limita suportabilului. Unele planuri par să nu se concretizeze, pur ÅŸi simplu, altele ar avea ÅŸanse să devină realitate, însă, cu investiÅ£ii mai mari decât aÅ£i preconizat. Pentru altele ar trebui, se pare, să fii în trei locuri în acelaÅŸi timp... ÅŸi exemplele ar putea continua. Cum ai putea evita măcar o parte din aceste probleme?
Ziua nunţii este poate cel mai frumos şi cel mai asteptat moment din viata unei femei. Nu lasa grijile sau eventualele probleme ivite sa te indispuna!Iata de ce iti prezentam cateva greseli frecvente ce apar in organizarea nuntii si pe care le-ai putea evita.
Planificarea nunÅ£ii este o activitate dificilã ÅŸi, de cele mai multe ori, un factor de stres pentru toÅ£i cei implicaÅ£i în organizare. O nuntã nu înseamnã numai îndeplinirea viselor din copilarie, a rasfoi reviste de mirese, a proba în neÅŸtire rochii sau accesorii, ci înseamnã cifre, alegeri bine fãcute în concordanÅ£ã cu posibilitãÅ£ile reale. Pe scurt, trebuie sã fii cu picioarele pe pãmânt dacã vrei sã nu te îngropi în datorii.