Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Coltul Miresei

Unul dintre cele mai importante evenimente, pentru cei mai mulţi dintre noi, va avea loc, în curând, şi în viaţa ta. Odată ce euforia cererii în căsătorie a început să se mai estompeze şi să te obisnuieşti cu ideea, revii "cu picioarele pe pământ" şi începi să gândeşti concret: cum îţi vei organiza nunta?De acord: probabil că este una dintre cele mai plăcute sarcini de care te-ai ocupat vreodată, dar această nu înseamnă că nu poate fi stresantă până la limita suportabilului. Unele planuri par să nu se concretizeze, pur şi simplu, altele ar avea şanse să devină realitate, însă, cu investiţii mai mari decât aţi preconizat. Pentru altele ar trebui, se pare, să fii în trei locuri în acelaşi timp... şi exemplele ar putea continua. Cum ai putea evita măcar o parte din aceste probleme?
Ziua nunţii este poate cel mai frumos şi cel mai asteptat moment din viata unei femei. Nu lasa grijile sau eventualele probleme ivite sa te indispuna!Iata de ce iti prezentam cateva greseli frecvente ce apar in organizarea nuntii si pe care le-ai putea evita.
Planificarea nunţii este o activitate dificilã şi, de cele mai multe ori, un factor de stres pentru toţi cei implicaţi în organizare. O nuntã nu înseamnã numai îndeplinirea viselor din copilarie, a rasfoi reviste de mirese, a proba în neştire rochii sau accesorii, ci înseamnã cifre, alegeri bine fãcute în concordanţã cu posibilitãţile reale. Pe scurt, trebuie sã fii cu picioarele pe pãmânt dacã vrei sã nu te îngropi în datorii.