Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Cum cumpar

Cum cumpar

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin colectiile de invitatii. Odata ce ati gasit o invitatie care se potriveste dorintelor dvs., faceti click pe simbolul "ADAUGA IN COS", dupa ce completati numarul de invitatii dorite. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi 

Personalizare

Dupa plasarea comenzii, alegeti un text din lista noastra sau scrieti-ne textul dumneavoastra pe mail la comenzi@invitatiisiaccesorii.ro, precizand la subiect codul invitatiei.

PERSONALIZAREA ESTE INCLUSA IN PRETUL INVITATIEI.

Comanda minima pentru personalizare este de 20 de bucati.

 

Bunul de tipar

Pentru a va exprima acordul cu privire la realizarea invitatiilor, trimiteti confirmarea de Bun de Tipar, iar in caz contrar modificarile ce trebuie facute. Prin confirmarea bunului de tipar clientul isi asuma raspunderea totala pentru continutul si forma datelor incluse in bunul de tipar. 

Plata

Plata se va face ramburs, suma fiind cea din factura proforma emisa in prealabil. De la plasarea comenzii vom tine in permanenta contactul pe mail (deoarece informatiile raman scrise si pot fi recitite).

Livrare

INVITATIILE SE LIVREAZA ASAMBLATE GRATUIT, DACA TRANSPORTUL PERMITE ACEST LUCRU (ex. Invitatiile papirus sau in cufar nu se vor pune in cutii).

Comanda este livrata prin curier, termenul fiind de maxim 7 zile lucratoare de la initierea comenzii (in functie de colaborarea cu dumneavoastra privind Bunul de Tipar).           

 

           Prin curierat rapid - Fan Courier

La adresa mentionata in contul dvs. de utilizator.

Livrarea se realizeaza in 24-48 de ore de la data expedierii coletului.

Costul expeditiei este suportat de catre client si se tarifeaza astfel:

#pentru comenzi cu o valoare de pana la 500 lei costul livrarii este de 30 RON*

#pentru comenzi cu o valoare de peste 500 lei costul livrarii este GRATUIT*

 

 

*valabil pentru localitatile cu centre Fan Courier, pentru localitatile in afara zonelor de livrare, Fan Courierul va percepe o taxa suplimentara/km. Pentru a cauta localitatea accesati http://www.fancourier.ro/tools/cautare-localitate/